Зелено знаме

0
27
На објавениот Конкурс за наградување на градинки, основни и
средни учлилишта вклучени во првата, втората и третата година од имплементацијата
на Програмата „Интеграција на еколошката едукација во македонскиот образовен
систем“ право на пријавување имаа 51 детска градинка, 359 основни училишта и 100 средни училишта. Заклучно крајниот рок 12.10.2018 година на електронската апликација биле пријавени 42 воспитно-образовни институции.
Благодарение на заложбите на наставниците од одделенска и предметна настава во реализирањето на еко активности, на овој конкурс нашето училиште повторно се здоби со статусот Зелено знаме.
Честитки до училиштето за добиениот статус!

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име