Литературно читање

0
19

На 6 ноември во нашето училиште гости беа двајца членови на ЛК Копнеж, претседателот Тоше Илиев и писателката Милица Трпеска, која донираше неколку примероци од својата стихозбирка Поетско соѕвездие. Нашите ученици од одделенска и предметна настава, заедно со наставниците ментори Вера Стојкова и Александар Ангелов, покажаа голем интерес за ова гостување и тие пред гостите се претставија со свои литературни творби. Оваа активност е дел од одбележувањето на Месецот на книгата.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име