Освоени прво и второ место на Меѓународен ликовен конкурс

0
77
 Дека навистина нашите ученици и наставници ментори работат, покажуваат и резултатите од Меѓународниот ликовен конкурс и изложба „Флора и фауна-Извор на животот и убавината-2018“. Од многуте испратени ликовни творби, прво место освои творбата на ученичката Наталија Михаилова од VII-3 одд., а второ место ликовната творба на ученичката Кристина Захариева од VIII-1 одд. и двете под менторство на предметниот наставник Елизабета З. Стојанова.
Честитки до наставничката и ученичките!