Хуманитарна активност и проекција на филмот Сам дома 2

0
15

На ден 13.12.2018 година (четврток) во училишната сала имаше проекција на филмот Сам дома 2 во организација на Училишниот клуб на Црвен крст во соработка со Црвен крст на Општина Кочани. Цената на билетот беше 20 денари. Проекцијата беше за учениците од предметна настава. Парите собрани од билетите ќе бидат наменети за подготовка и донирање на новогодишни пакетчиња на децата кои за време на Новогодишната ноќ ќе бидат на детското одделение во Градската болница.

 

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име