Новогодишно изненадување во ПУ с. Нивичани

0
28

На 27.12.2018 година учениците од подрачното училиште беа пријатно изненадени со новогодишни пакетчиња што им ги подарија претставници на Ротари клуб Кочани-Виница. Благодарност за хуманиот гест!Среќни Новогодишни и Божиќни празници, посакува ОУ „Раде Кратовче“ Кочани!ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име