Признание за учество на 12 Меѓународен ликовен натпревар BODI UMETNIK

0
18
 На повикот за учество на 12-от Меѓународен ликовен натпревар BODI UMETNIK, од Словенија, од нашето училиште учество зедоа повеќе ученици од предметна настава кои работеа слободна техника на слободна тема. Признанија добија учениците: Елена Илиева од VIII-2 одд., Филип Ефтимов од IX-2 одд. и Анастасија Стојанова од IX-3 одд. под менторство на предметниот наставник Елизабета Зафирова Стојанова.
Честитки за менторот и учениците!