Одбележување на нашиот Патронен празник

0
23

Учениците и наставниците од ОУ Раде Кратовче на 23.03.2019 го посетија споменикот на народниот херој Раде Кратовче во село Главовица по повод патрониот празник и му одадоа почит на својот патрон со тоа што беше испеана химната, прочитан реферат за животот на Раде Кратовче, прочитани лични творби на ученици и беше положено цвеќе.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име