Освоени две III награди на Регионалниот натпревар по биологија

0
6

 На 23.03.2019 година во ОУ „Крсте П. Мисирков“ Оризари се одржа Регионалниот натпревар по биологија на кој ученичката Ангела Василкова од VII-1 одд. под менторство на предметниот наставник Слободан Зафиров освои III награда, а ученикот Филип Ефтимов од IX-2 одд. е пофален и ученичката Анастасија Атанасова од IX одд. од ПУ во с. Нивичани под менторство на предметниот наставник Анита Стојанова исто така освои III награда.
Честитки до учениците и менторите!

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име