Добиена диплома од Детскиот ликовен конкурс Мини рестАРТ 2018

0
65
Во организација на Образовниот креативен центар РЕСТАРТ, Општина Велика Плана и Галеријата „Масука“ во Центарот за култура, беше распишан детски ликовен конкурс во мал формат на кој право на учество имаа деца и млади на возраст од 4 до 18 години. Учениците твореа на слободна тема, а големината на трудовите беше 15X15 cm. Од нашето училиште под менторство на предметниот наставник Елизабета З. Стојанова беа испратени повеќе ликовни творби, од кои наградена е на ученичката Кристина Николова од VIII-2 одд.
Честитки до ученичката и менторот!