Освоена I награда на литературен конкурс

0
23
По 18-ти пат по повод Светскиот ден на книгата за деца, Народната библиотека „Стеван Сремац“ од Ниш распиша литературен конкурс, на кој учество зедоа повеќе ученици од нашето училиште. Ученикот Мартин Стојанов од V-3 одд. под менторство на одделенскиот наставник Дивна Јанушова освои I награда.
Честитки и до ученикот и менторот!