Освоена III награда на Пробиштипскиот маскенбал 2019

0
9

На 01 април ученици од петто одделение и од предметна настава под менторство на одделенскиот наставник Дивна Јанушова со маската Мачиња мажуретки се претставија на Пробиштипскиот маскенбал 2019 и ја освоија третата награда.
Честитки до учениците и менторот!

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име