Освоена II награда на Киндер Пробиштипскиот маскенбал 2019

0
24

 На 02 април ученици од трето одделение под менторство на предметниот наставник Катица Петрова со маската Пингвините од Мадагаскар се претставија на Киндер Пробиштипскиот маскенбал 2019 и ја освоија втората награда.
Честитки до учениците и менторот!

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме напишете го вашиот коментар!
Ве молиме напишете го вашето име