Освоени I, II и III место на Регионалниот натпревар по aнглиски јазик

0
27

На 13.04.2019 година во СОУ „Ванчо Прке“ Виница се одржа Регионалниот натпревар по aнглиски јазик на кој учество зедоа ученици од одделенска и предметна настава од нашето училиште со своите наставници ментори. Резултатите се следниве:1. Филип Ангелов од V-3 одд. под менторство на предметниот наставник Елена Пантова освои I место;2. Иван Георгиев од VI-3 одд. под менторство на предметниот наставник Марија Атанасова освои II место и3. Ненад Стојанов од VIII-2 одд. под менторство на предметниот наставник Марија Атанасова освои III место.
Честитки до учениците и наставниците ментори!