Освоено II место на ликовен конкурс на тема „Трговија со луѓе“

0
100

Во организација на здружението за акција против насилство и трговија со луѓе – Отворена порта беше објавен литературен и ликовен конкурс на тема: Трговија со луѓе на кој учествуваа ученици од предметна настава и од нив ученичката Михаела Стојанова од VII-3 одд. под менторство на предметниот наставник по ликовно образование Елизабета Зафирова Стојанова освои II место. На 17.05.2019 година од сите испратени ликовни творби беше организирана изложба на која беа доделени и наградите.

Претходна објаваАктивности од проектот „Вело училишта“
Следна објаваПродолжуваме со активностите од проектот „Вело Училишта“