Хуманитарна помош за нашите ученици од социјално ранливо категории

0
43

 На 10.09.2019 година од страна на здружението Јардим Еллер Дернегу – Кочани (Помошни раце) на 20 ученици од нашето училиште беа донирани 20 ранци.

На 17.09.2019 година на 40 ученици од одделенска настава беше дониран училишен прибор од страна на Интеракт клуб Кочани.