Освоени награди на Општинскиот натпревар по математика

0
24
На 29.02.2020 година во ООУ „Крсте Петков Мисирков“ Оризари се одржа Општинскиот натпревар по математика на кој учество зедоа одделенските и предметните наставници со свои ученици и ги постигнаа следниве резултати:
1. Под менторство на предметниот наставник Јулијана Николовска ученичката Тамара Јангеловска од VI-3 одд. освои I – награда со освоени 100 поени и ученикот Матеј Беличев од XI – 3 одд. е пофален;
2. Под менторство на предметниот наставник Рада Иванова ученикот Иван Георгиев од VII-3 одд. освои I – награда со освоени 100 поени, ученичката Ангела Стојанова од VII-3 одд. освои I – награда со освоени 88 поени и ученичката Славица Стојанова од VII-3 одд. е пофалена.
Честитки до наставниците ментори и учениците!