Се одбележа Патрониот празник на нашето училиште

0
79
На 23.03.2020 година со положување на свежо цвеќе пред бистата на народниот херој Раде Кратовче се одбележа Патрониот празник на нашето училиште. Оваа година изостана Свечената академија поради настанатата ситуација со корона вирусот, иако учениците во претходниот период вредно се подготвуваа.
Нека ни е за многу години празникот!