Славење на Меѓународниот ден на литературата за деца – 2 Април

0
157

 И во вакви услови кога сите ученици се дома, тие се потрудија со своите литературни и ликовни творби да оддадат почит на нивниот најдобар другар – книгата. Во прилог проследете ги нивните творби!

 

Претходна објава2 Април светски ден на книгата за деца
Следна објаваОнлајн распоред