Освоено Признание на BODI UMETNIK – 13 Меѓународен ликовен натпревар „Igraj se z mano“

0
70
На BODI UMETNIK – 13 Меѓународен ликовен натпревар „Igraj se z mano“  во организација на Koroska galerija likovnih umetnosti Slovenj Gradec учествувале 7176 автори од 9 држави, а од нашето училиште под менторство на предметниот наставник по ликовно образование Елизабета Зафирова Стојанова беа испратени повеќе ликовни творби од кои творбата на ученичката Јована Георгиева од VIII-2 одд. доби Признание, а Признание доби и менторот.
Честитки за ученичката и менторот!
Претходна објаваУпис на децата во прво одделение за учебната 2020-2021 година
Следна објаваОсвоена II награда на Регионалниот натпревар по математика