Освоена II награда на Регионалниот натпревар по математика

0
28
На 04.07.2020 година за првпат онлајн се одржа Регионалниот натпревар по математика на кој под менторство на предметниот наставник Рада Иванова ученикот Иван Георгиев од VII-3 одд. освои II награда.
Честитки за ученикот и за наставникот ментор!
Претходна објаваОсвоено Признание на BODI UMETNIK – 13 Меѓународен ликовен натпревар „Igraj se z mano“
Следна објаваОсвоени повеќе награди на Регионалниот натпревар по природни науки