Освоени повеќе награди на Регионалниот натпревар по природни науки

0
24
 На 27.08.2020 година повторно онлајн се одржа Регионалниот натпревар по природни науки на кој по менторство на предметниот наставник Анита Стојанова со своите ученици ги освои следниве награди: Анастасија Богданова VI-3 – II награда, Тамара Јангеловска VI-3, Филип Мијалков VI-3 и Верица Николова VI-2 – III награда, а учениците Марија Трифунова, Александра Стојанова и Марина Велова се пофалени.
Честитки за учениците и за наставникот ментор!
Претходна објаваОсвоена II награда на Регионалниот натпревар по математика
Следна објаваГодишна програма 2020/21