Донирани заштитни маски

0
35
 Од страна на ДООЕЛ Вегоел Кочани се донираа заштитни маски за учениците од прво до трето одделение.
Благодариме на убавиот гест! Да има повеќе хумани луѓе и да помагаме на учениците од социјално ранливите категории.
Претходна објаваРаспоред на ѕвонење (I смена – одделенска настава)
Следна објаваДонација