Прием на првачиња

0
28

Приемот на првачињата ќе започне во 12 часот во четврток (01.10.2020 година) на игралиштето во училиштето. Се замолуваат родителите да ги почитуваат сите мерки за заштита за добро на сите.

Претходна објаваОдбележан Европскиот ден на мобилност и 22 Септември, Денот без автомобили
Следна објаваРаспоред на ѕвонење (II смена – предметна настава)