Донација

0
41

На 10.11.2020 година поранешен ученик од нашето училиште Христијан Тасов го донираше својот компјутер на ученикот Михаил Малинов од IX-2 одд. за да се помогне во успешно вклучување во наставата и извршување на работните задачи. 

Да се надеваме дека по овој пример ќе донирааат и други солидарни граѓани на кои овие уреди не им се потребни, а сепак можат нашите ученици да ги користат.

 

Претходна објаваДонирани заштитни маски
Следна објаваДонирани таблети, училишни ранци и училишен прибор