Донирани таблети, училишни ранци и училишен прибор

0
30

Во месец октомври од страна на Амфенол Технолоџи Македонија Дооел беа донирани 26 таблети за ученици од социјално ранливи категории, од страна на градоначалникот на Општина Кочани г-дин Николчо Илиев беа донирани 10 табели и од страна на НВО Авена беа донирани 4 таблети. Исто така од страна на Општина Кочани беа донирани 70 ранци за ученици од прво до трето одделение и училишен прибор за 54 ученици од четврто до деветто одделение.

Благодарност до сите кои помогнаа на нашите ученици.

Претходна објаваДонација
Следна објаваДонирани 20 училишни ранци и прибор