Донирани 20 училишни ранци и прибор

0
49
На 10.11.2020 година од страна на здружението Јардим Еллер Дернегу – Кочани (Помошни раце) на 20 ученици од нашето училиште беа донирани ранци со училишен прибор.
Благодарност со здружението!
Претходна објаваДонирани таблети, училишни ранци и училишен прибор
Следна објаваПрепораки за онлајн настава