Освоена I награда на 45. Државна изложба на детски ликовни творби на тема „Народната култура како трајна инспирација во моето творештво“

0
168
Од повеќе испратени ликовни творби од наши ученици од предметна настава под менторство на предметниот наставник Елизабета Зафирова Стојанова, ликовната творба на ученичката Ебру Бајрамова освои I награда, а наставничката доби диплома за најдобра колекција на оваа изложба.
 
Честитки до ученичката и менторот!
Претходна објаваПрепораки за онлајн настава
Следна објаваБлагодарност до нашите родители