Благодарност до нашите родители

0
39
 Во пресрет на Нова година родителите изразија желба да донираат пакетчиња за радост на нашите ученици од III-3 одд. Вака ќе продолжи соработката
и во наредната година. 
Среќни и весели нека Ви бидат Новогодишните и Божиќните празници!
 
 
 
Претходна објаваОсвоена I награда на 45. Државна изложба на детски ликовни творби на тема „Народната култура како трајна инспирација во моето творештво“
Следна објаваОсвоени награди на Општинските натпревари по физика и математика