Освоени 2 први места на Општинскиот натпревар по англиски јазик

0
126
На 20.03.2021 година се одржа Општинскиот натпревар по англиски јазик ЕЛТАМ МК на кој под менторство на предметниот наставник Марија Атанасова учениците Филип Ангелов од VII-3 одд. и Иван Георгиев од VIII-3 одд. освоија прво место.
 
Честитки до учениците и наставникот ментор!
Претходна објаваОсвоени награди на Општинските натпревари по физика и математика
Следна објаваОдбележан Патрониот празник на училиштето