И оваа година изостанаа шарените прошетки низ градот од цвеќиња, овошја и зеленчуци, ликови од цртаните и приказните, ја немаше смеата и гласното шегување, но сепак учениците ги покажаа своите маски во дворот на училиштето и во своите училници. Да се надеваме дека догодина ќе се врати сјајот на овој ден на кој што учениците му се радуваат.

 

 


Претходна објаваОсвоени награди на Регионалниот натпревар по математика
Следна објаваПовторно прва награда