Освоени награди на Регионалниот натпревар по математика

0
136
На 13.03.2021 година се одржа Регионалниот натпревар по математика на кој учествуваа следниве ученици: под менторство на предметниот наставник Рада Иванова ученикот Иван Георгиев од VIII-3 одд. освои прва награда; под менторство на одд. наставник Александра Миленовски ученикот Давид Стојанов од IV-1 одд. освои прва награда; под менторство на одд. наставник Фиданка Манчова ученикот Стефан Крстев од IV-3 одд. освои прва награда; под менторство на предметниот наставник Јулијана Николовска ученикот Јован Божинов од VI-3 одд. освои втора награда и ученичката Вероника Грозданова од VI-2 одд. е пофалена.
 
Честитики за учениците и наставниците ментори!
Претходна објаваОдбележан Патрониот празник на училиштето
Следна објаваОдбележан 1 Април – Денот на шегата