Повторно прва награда

0
651
На 03.04.2021 година се одржа Регионалниот натпревар по физика на кој учествуваше ученикот Иван Георгиев од VIII-3 одд. под менторство на предметниот наставник Глигорчо Гацовски и повторно освои 100 поени.
 
Со среќа на Државниот натпревар!
Претходна објаваОдбележан 1 Април – Денот на шегата
Следна објаваУспешно завршен и Општинскиот натпревар по природни науки