Учениците не престануваат да изненадуваат

0
26
На 17.04.2021 година се одржа Регионалниот натпревар по англиски јазик ЕЛТАМ MK на кој под менторство на предметниот наставник Марија Атанасова ученикот Филип Ангелов од VII-3 одд. освои второ место, а ученикот Иван Георгиев од VIII-3 одд. освои прво место.
Ќе очекуваме вакви резултати и на Државниот натпревар. 
Good luck!