Освоени 91 поен на Државниот натпревар ЕЛТАМ МК

0
63
На 08.05.2021 година се одржа Државниот натпревар ЕЛТАМ МК на кој ученикот Иван Георгиев од VIII-3 одд. под менторство на предметниот наставник по англиски јазик Марија Атанасова освои 91 поен.
Честитки и до ученикот и до наставникот ментор!
Претходна објаваУпис на нови првачиња за учебната 2021/2022 година
Следна објаваОсвоена II награда на Регионалниот натпревар по природни науки