Освоена II награда на Регионалниот натпревар по природни науки

0
29
На 14.05.2021 година се одржа Регионалниот натпревар по природни науки на кој ученикот Стефан Крстев од IV-3 одд. под менторство на одд. наставник Фиданка Манчова освои II награда. 
Честитки и до ученикот и до наставникот ментор!
Претходна објаваОсвоени 91 поен на Државниот натпревар ЕЛТАМ МК
Следна објаваОдржана активност во рамките на проектот „Редовно на часови“ насловена како „Храната нè зближува“