Пофалени ученици на Државните натпревари по физика и природни науки

0
9
Нашите ученици Иван Георгиев од VIII-3 одд. и Стефан Крстев од IV-3 одд. под менторство на предметниот наставник Глигорчо Гацовски и одд. наставник Фиданка Манчова, беа упорни во напредувањето и стигнаа до Државните натпревари по физика и природни науки на кои беа пофалени. Ќе очекуваме и во учебната 2021/22 година учениците да не изненадат со постигнати резултати.
 
Честитки до учениците и наставниците ментори!
 
Претходна објаваПрвенец на генерација 2017-2021 година
Следна објаваОсвоена III награда на Детскиот поетски фестивал „Мајски цвет“