Отворен ден по граѓанско образование

0
19

На отворениот ден по граѓанско образование се одржа акција за уредување на училиштето и училишнниот двор. Во организацијата учествуваа наставникот по граѓанско образование Антонио Стојанов, наставничката по ликовно Елизабета Зафирова Стојанова, психолог Евдокија Христиќ, учениците од деветто одделение поддржани од директорот м-р Благој Давитков и други наставници.

 

Претходна објаваПредавање на тема Корупција
Следна објаваОсвоена прва награда во категоријата поезија