Освоена прва награда во категоријата поезија

0
21
На литературниот конкурс на тема „Твориме во чест на ликот и делото на Блаже Конески“ во организација на ЈОУ Библиотека „Искра“ Кочани ученичката Анастасија Богданова од VIII-3 одд. под менторство на предметниот наставник Вера Стојкова освои прва награда.
Честитки за ученичката и наставникот ментор!
 
 
Претходна објаваОтворен ден по граѓанско образование
Следна објаваОсвоени награди на Општинските натпревари по биологија, природни науки и физика