Одбележан 1 Април – Денот на шегата

0
13

Иако во училишни услови, сепак оваа година, по две години пауза, се одбележа денот на шегата, 1 Април. Во улога на домаќини беа учениците од петто одделение кои со групна маска ја претставија пролетта, а пред останатите ученици кажуваа шеги и духовите скечеви. Од прво до четврто одделение учениците се претставија со најразлични маски и на ниво на актив беа доделени дипломи за најкреативни маски. 

 

Претходна објаваЗа многу години Патронот на нашето училиште
Следна објаваОсвоени награди и на Регионалниот натпревар по природни науки во петто и шесто одделение