Обезбедено учество на Државниот натпревар по германски јазик

0
4
На 03.04.2022 година се одржа Регионалниот натпревар по германски јазик на кој ученичките Анастасија Богданова и Марија Трифунова од VIII-3 одд. под менторство на предметниот наставник Сања Павлова Димитрова, со освоени 70 поени  обезбедија учество на Државниот натпревар по германски јазик.
 
Честитки до ученичките и до наставникот ментор!
Претходна објаваПовторно освоена I награда на натпреварот по физика
Следна објаваНаградени ученици и на  Регионалниот натпревар по биологија