Наградени ученици и на  Регионалниот натпревар по биологија

0
7
 На 09.04.2022 година се одржа Регионалниот натпревар по биологија на кој под менторство на предметниот наставник Анита Стојанова учениците кои учествуваа ги освоија следниве резултати: Јован Божинов VII-3 одд. трета награда, Анастасија Богданова VIII-3 одд. трета награда, Тамара Јангеловска VIII-3 одд. трета награда, Матеј Минов IX – 1 одд. трета награда, Ангела Стојанова IX – 3 одд. трета награда, Викторија Стоилкова IX – 3 одд. трета награда, Славица Стојанова IX – 3 одд. трета награда и ученичката Александра Стојанова VIII-3 одд. е пофалена.
 
Честитки до наградените ученици и менторот!
Претходна објаваОбезбедено учество на Државниот натпревар по германски јазик
Следна објаваСоопштение за запишување на ученици во прво одделение во учебната 2022/2023 година во ООУ „Раде Кратовче“ Кочани