Соопштение за запишување на ученици во прво одделение во учебната 2022/2023 година во ООУ „Раде Кратовче“ Кочани

0
12
Претходна објаваНаградени ученици и на  Регионалниот натпревар по биологија
Следна објаваОсвоена I награда на Регионалниот натпревар по математика