Освоена I награда на Регионалниот натпревар по математика

0
43
 На 26 март во Делчево се одржа Регионалниот натпревар по математика на кој ученикот Иван Георгиев од IX-3 одд. под менторство на предметниот наставник Рада Иванова освои I награда.
Честитки до ученикот и до наставникот ментор!
Претходна објаваСоопштение за запишување на ученици во прво одделение во учебната 2022/2023 година во ООУ „Раде Кратовче“ Кочани
Следна објаваОсвоено II место на ликовниот конкурс „Христос воскресе, радост донесе“