Посета на ЈОУ Библиотека „Искра“ Кочани

0
7

Како дел од планираните содржини, учениците од трето одделение на 9 мај ја посетија ЈОУ Библиотека „Искра“ Кочани, со цел да се запознаат со работата на оваа установа-со улогата на библиотеката во растот и развојот на учениците, запознавање со нејзиниот библиотечен фонд, со нејзините активности и начин на функционирање.

 

Претходна објава „Ѓурѓовден, празникот кој ги обединува етникумите во Македонија“
Следна објаваOсвоена трета награда на Државниот натпревар по математика