Oсвоена трета награда на Државниот натпревар по математика

0
4
На 14.05.2022 година во просториите на Природно-математичкиот факултет во Скопје се одржа Државниот натпревар по математика на кој ученикот Иван Георгиев од IX-3 одд. под менторство на предметниот наставник Рада Иванова освои трета награда.
Честитки до ученикот и наставникот ментор. На ученикот му посакуваме уште поголеми успеси во понатамошното образование.
Претходна објаваПосета на ЈОУ Библиотека „Искра“ Кочани
Следна објаваОсвоена I награда на литературниот конкурс по повод одбележувањето на Денот на македонскиот јазик – 5 Мај