По ТРЕТ пат освоена I награда на Државниот натпреварот по физика со 100 поени

0
85
 Трудот од целата наставна година се покажа повторно на дело! Оваа наставна година ја завршуваме повторно со освоени 100 поени на Државниот натпревар по физика од страна на ученикот Иван Георгиев под менторство на предметниот наставник Глигорчо Гацовски.
Честитки до ученикот и наставникот ментор!