Повторно освоено I место – овојпат и на Општинскиот натпревар на екипите за прва помош

0
7

На 8 јуни се одржа Општинскиот натпревар на екипите за прва помош на кој под менторство на предметниот наставник Анита Стојанова учениците Борис Давитков, Мила Наунова, Викторија Стоилкова, Христијан Арсов од деветто одделение и Анастасија Богданова од осмо одделение го освоија првото место.

Претходна објаваОбезбедени 8 наслови на лектири со вкупно 45 примероци во училишната библиотека
Следна објаваОсвоена I награда на  47-ма Државна изложба на детски ликовни творби на тема „Народната култура како трајна инспирација во моето творештво“