ГОДИШНА ПРОГРАМА ЗА РАБОТА
на ООУ „Раде Кратовче“ во Кочани
за учебната 2022/2023 година

0
17
Годишна програма за работа на ООУ „Раде Кратовче“ – Кочани
Претходна објаваПрогласен  првенец на генерација 2018/2022 година 
Следна објаваСветскиот ден на чистотата под мото ,,За здраво детство, здрави генерации ОДГОВОРНОСТА Е НАША”