Нашите вредни наставници и ученици со музика,поезија и проза го честитаа Светскиот ден на учителот под мотото: ,,Зад секој голем човек стои голем учител!”.
По повод овој ден беше распишан литературен и ликовен конкурс на кој ученичката Јована Велкова од 6-1 одд. беше првонаградена со нејзината литературна творба и ученикот Александар Алексов од 9-1 одд. беше првонаграден со неговата ликовна творба.
Честитки и за наставниците и за учениците!
Претходна објаваОдбележан  26 септември-Европски ден на јазиците
Следна објаваПредавање  на тема: Сообраќај на велосипеди