Работилница „Ние сме група“

0
38

Во нашето училиште, училишниот психолог заедно со учениците од 8-2 одд. спроведоа работилница во групна работа во која што ги дополнуваа речениците ,,Јас сум…и сакам/можам…”.

Целта на оваа работилница беше градење доверба во групата преку откривање на работите кои им се заеднички.

 
Претходна објаваАктивности во рамки на одбележување на Детската недела
Следна објава Освоени II и III место на  Литературен конкурс на тема: Нејзиното височество – книгата по повод Месецот на книгата